Cementlap

Minden amit a cementlapokról tudni érdemes

Cementlap vásárlás előtt

2018. április 14. 20:43 - Iamart Cementlapok

kültéri és beltéri alkalmazás

termékeink vizes, fagynak kitett környezetben, konyhában, fürdőszobában, teraszokon és beltéri burkolatként is felhasználhatók. egyedi cementlapjaink megfelelnek a - beltérinél szigorúbb - kültéri EU-s és ezzel megegyező magyar szabványnak is.

alkalmazás vizes helyiségben

a kültéri szabványnak megfelelő mértékben víz- és időjárásállóak a lapok. ugyanakkor ajánlott vizes környezetben impregnálni a lapokat a lerakás során. impregnálószert szívesen ajánlunk a vásárláskor.

alkalmazás padlófűtéssel

igen, a lapok padlófűtéses helyiségbe is lerakhatók. a 16 mm-es lapok lassabban melegszenek fel, ugyanakkor lassabban is hűlnek ki.

méretek

a lapok szélessége és hossza 200x200mm. a lapok vastagsága 16 mm, ami vastagabb a kereskedelmi forgalomban kapható csempék többségénél.

05.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cementlap.blog.hu/api/trackback/id/tr6613835080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása