Cementlap

Minden amit a cementlapokról tudni érdemes

Mire használható a cementlap?

2018. január 19. 20:12 - Iamart Cementlapok

01.jpg

A cementlap padló- és falburkolat, beltérre és kültérre. Ahova lakásban, irodában, szállodában, múzeumban, étteremben, teraszra el tudunk képzelni csempét és/vagy egyéb burkoló anyagokat, oda tervezhető cementlap is. 

100 éve ez volt a leggyakoribb burkoló anyag. Sok apró, de akár többszáz fős manufaktúrák is ontották a lapokat a belvárosi bérházak folyosóira, lakások konyháiba, fürdőibe. Egész az ötvenes-hatvanas évekig tartott a cementlap fénykora. A 70-es évektől indult az automatizált gyártósorokon a csempegyártás, ami kiszorította a piacról az egyedi kézi készítésű cementlapot. Most újra reneszánszát éli a cementlap Magyarországon is.

Aki egyedi mintás, tartós, kopásálló cementlap burkolattal szeretné feldobni lakását, tervezhet egyedi mintát tervező programunkon

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cementlap.blog.hu/api/trackback/id/tr1713588979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása