Cementlap

Minden amit a cementlapokról tudni érdemes

Cementlap tisztítása

2017. szeptember 20. 09:41 - Iamart Cementlapok

A cementlapok tisztitása során nagyon fontos a savas tisztítószerek kerülése, mert ezek kárt tehetnek a lapokban. ilyen savas a háztartásokban leggyakrabban használt általános tisztítószerek zöme, mint például a domestos.

A cementlap tisztításhoz olyan ph semleges kőtisztító szappant ajánlunk, mely anyagösszetételének köszönhetően tartósabbá teszi az impregnálást, akár 4-5 évenként is elegendő a köveket impregnálni, az amúgy javasolt 1-2 éves ismétlési ciklushoz képest. Rendszeres használata megvédi a követ, megőrzi annak struktúráját és színét.

A nedves cementlap tisztítás során a cementlapok felületén megjelenő foltosodás természetes folyamat, a nedvességfoltok pár nap alatt eltűnnek. a lapok színétől elütő, erős szennyeződéseket (vörösbor-, pörkölt foltokat) ajánlatos hamar feltörölni.

További fontos tudnivalók a cementlap kezeléséről az Iamart Cementlap Manufaktúra: Vásárlás után részénél. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://cementlap.blog.hu/api/trackback/id/tr5812879684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása